Usamos cookies propias y de terceros para mejorar tu experiencia de navegación y ofrecerte contenidos y publicidad relevantes para ti. Consulta nuestra política de cookies actualizada.
Kids&Us Esquerra de l'Eixample
Cargando...

EASTER FUN WEEK - CASAL DE SETMANA SANTA

Actualidad

Aquest any Kids&Us t’ajudarà a recuperar la rutina perduda

Aquest any Kids&Us t’ajudarà a recuperar la rutina perduda

Publicado el 30/08/2019

Està a punt de començar el nou curs i, com sempre, a Kids&Us l’estem esperant amb il·lusió renovada. Tenim aquelles pessigolles a l’estómac prèvies al primer dia de curs i unes ganes enormes de tornar a veure les aules plenes de somriures disposats a aprendre.  Per nosaltres, el final de les vacances d’estiu sempre és el principi d’alguna cosa molt especial i, a més, aquesta vegada ens hem proposat ajudar-vos en l’àrdua tasca de tornar a la rutina del dia a dia. Durant els mesos de maig i juny, Gina Ginger i el seu inseparable amic Charlie Chives es van estrenar a la televisió per acompanyar els més petits al llit. L’hora d’anar a dormir forma part de la rutina diària de totes les famílies, i des de Kids&Us volem ser-hi presents per acompanyar els més petits a descansar les hores necessàries per afrontar un nou dia amb les piles ben carregades. Amb l’acció Dream in English, Gina y Charlie viatgen a través del país dels somnis i conviden els nens i nenes a somiar en anglès.  Podràs veure el nostre espot més especial durant els mesos de setembre (a partir del 10) i octubre als canals Disney Channel i Super 3, entre les 20.00 h i les 21:00 h. I sempre que vulguis al nostre canal de YouTube (https://youtu.be/5wcPTLuX-uo). Que sí, que s’acaben les vacances; que els dies ja no són tant llargs, que totes les coses bones s’acaben... Però el refranyer també té expressions fantàstiques per als nous començaments i tot passa per recuperar una rutina, que és vital quan tenim petits a casa.  Els nostres alumnes tenen el potencial... i nosaltres la fórmula!  Aquest any la química, present en tots els aspectes de la naturalesa, és el fil conductor d’una nova imatge fresca i clara, que respira modernitat i que és capaç de transmetre que el mètode Kids&Us es basa en fets provats. Tot és ciència! A Kids&Us els nadons senten en anglès, els nens juguen en anglès i els adolescents s’impulsen en anglès. Ells tenen el potencial i nosaltres tenim la fórmula per a que aprenguin anglès.  Bona tornada a la rutina! Bon nou curs!

Aquest estiu refresca't amb les Summer Fun Weeks de Kids&Us.

Aquest estiu refresca't amb les Summer Fun Weeks de Kids&Us.

Publicado el 24/07/2019

A Kids&Us les vacances d'estiu són sinònim de Fun Weeks i per a aquest estiu estem preparant unes activitats al·lucinants. Inscripcions obertes per passar unes vacances plenes de diversió i 100% en anglès!

Lanzamiento de la nueva campaña de TV de Kids&Us: Speak in Colours

Lanzamiento de la nueva campaña de TV de Kids&Us: Speak in Colours

Publicado el 15/09/2016

Descubre la nueva campaña que se estrenó en televisión el 22 de agosto.

Kids&Us llega a Casablanca

Kids&Us llega a Casablanca

Publicado el 10/09/2016

El primer centro Kids&Us en África abrirá sus puertas en setiembre de 2016

Kids&Us reúne a sus profesionales en la Convención Anual

Kids&Us reúne a sus profesionales en la Convención Anual

Publicado el 01/09/2016

Más de 700 personas participaron en la Convención Anual de Kids&Us celebrada los días 7, 8 y 9 de abril en Port Aventura.

En Kids&Us seguimos creciendo y el próximo curso abrimos 56 centros nuevos

En Kids&Us seguimos creciendo y el próximo curso abrimos 56 centros nuevos

Publicado el 05/08/2016

El crecimiento de Kids&Us no se detiene. En septiembre empezaremos un nuevo curso con 56 centros nuevos.